De vakantie van je leven... een droom in Frankrijk
Home
Wij over onszelf
Super Huizen!
Villa Acacia 6 pers
Slideshow 6 persoons
Rolstoel aanpassing
Slideshow aanpassing
Villa Sophora 8 pers
Slideshow 8 persoons
Faciliteiten Park
Slideshow faciliteit
Omgeving
Slideshow Omgeving
Plattegrond park
PRIJZEN EN PERIODES
Boekingsformulier
Algemene voorwaarden
Sitemap

RESERVERINGEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN


Het huren van een van de villa's gaat via ons als eigenaar.
Komen we tot een huurafspraak dan geven wij dat door aan de receptie van het park. Zij maken de huurovereenkomst op en wikkelen alles met je af: stellen de factuur op en doen de financiën.

Bij aankomst krijg je de sleutel ook van de receptie van het park. Van afspraken over het gratis golfen zijn zij op de hoogte. Mocht er iets aan de hand zijn, dan regelt de receptie van het park dit. Kortom, het is goed geregeld en je aanbetaling staat veilig! 

Huursom:
De verhuurtarieven van de villa’s zijn inclusief BTW, elektriciteit, waterverbruik. Maar ook  inclusief reserveringskosten, opgemaakte bedden en eindschoonmaak. Het enige wat er bij komt is een heel klein beetje toeristenbelasting (per nacht per persoon > 18 jaar € 0,55)

Bijkomende kosten:
Zie Prijzen/periodes.

Reservering:
Er worden geen reserveringskosten berekend.  De factuur wordt binnen twee weken na het overeenkomen van de reservering toegezonden. De communicatie geschiedt per mail.

Betaling:
Na ontvangst van de factuur c.q. reserveringsbevestiging hoor je binnen een week 30% van het factuurbedrag over te maken op de bankrekening van Les Jardins du Sables d’ Olonne. Het restant uiterlijk 12 weken voor aankomst. Na ontvangst van je aanbetaling is de reservering definitief. Boek je binnen zes weken voor aankomst dan dient het gehele bedrag in eens overgemaakt te worden.

Annuleringen:
In het geval dat je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten, verwijzen wij naar de website van www.oasisparcs.nl/algemene-voorwaarden

Annuleringen worden uitsluitend schriftelijk geaccepteerd.

Wijzigingskosten:
Voor elke wijziging in de opgegeven reservering wordt een bedrag van € 49,50 in rekening gebracht. Wijzigingskosten worden niet berekend indien je bijboekt of boekt naar een duurdere periode.

Huisdieren: 
toegestaan mits redelijk. Er zijn wel extra kosten aan verbonden (€ 9,- p/d)

Wisseldagen. aankomst/ vertrek:

Buiten het hoogseizoen zijn de villa's ook te huur voor een weekend of midweek. Aankomst en vertrekdagen zijn - buiten het hoogseizoen - uitsluitend op vrijdag, zaterdag en maandag.

Tijdens het hoogseizoen aankomst en vertrek uitsluitend op zaterdag. Zie tarieven overzicht.

Op de aankomst-dag kunt je de villa na 17.00 uur betrekken en op de vertrek-dag voor 10.30 uur verlaten.

Klachten:
Ondanks onze goede zorgen kun je van mening zijn dat er een gerechtvaardigde klacht is met betrekking tot je verblijf op “Les Jardins du Sables d’Olonne". Je moet deze klacht te allen tijde op het park zelf te melden, zodat ter plaatse een oplossing gevonden kan worden.

Aansprakelijkheid:
“Les Jardins du Sables d’Olonne‘’ is niet aansprakelijk voor:
- Schade en/of letsel ontstaan op het park, ongeacht de oorzaak hiervan.
- Mondeling of telefonisch verstrekte inlichtingen.
- Onklaar raken en/of buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen.

De huurder is hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen die uit de reservering voortvloeien, zowel van zichzelf evenals van alle aangemelde personen en/of bezoekers. De huurder aanvaart de verantwoordelijkheid voor door hem, of zijn medebewoners, veroorzaakte ongelukken op het park. Tevens aanvaart de huurder de verantwoordelijkheid voor het zwembadgebruik en alle risico’s die een zwembad met zich mede kunnen brengen, zoals verdrinking.


SPECIALE AANBIEDINGEN ....
 
    gratis zwembadverwarming t.w.v. € 140,- per     week!
    gratis gebruik www.golfdessablesolonnes.com voor 2 personen (ma-vr).
www.accacia.nl | p.klaver@planet.nl