De vakantie van je leven... een droom in Frankrijk
Home
Wij over onszelf
Super Huizen!
Villa Acacia 6 pers
Slideshow 6 persoons
Rolstoel aanpassing
Slideshow aanpassing
Villa Sophora 8 pers
Slideshow 8 persoons
Faciliteiten Park
Slideshow faciliteit
Omgeving
Slideshow Omgeving
Plattegrond park
PRIJZEN EN PERIODES
Boekingsformulier
Algemene voorwaarden
Sitemap

Villa  Accacia op nr. 51 ... mooie en rustige ligging in het park 
en grenst aan een beekje. En ...... gratis golfen!

De grote tuin (650m2) is besloten en geeft veel privacy. Als optie kan het privé zwembad verwarmd worden. En als het 's avonds toch wat frisser wordt, zet je gewoon de terrasverwarming aan.

De villa is voor maximaal 6 personen. De oppervlakte is ongeveer 80 m2, geheel gelijkvloers en - onopvallend - aangepast voor minder validen.

Interieur
Deze villa met elektrische centrale verwarming heeft een luxueuze inrichting. De ruime keuken is voorzien van vaste apparatuur als een kooktoestel met 4 platen, een heteluchtoven, magnetron en vaatwasser. Er zijn 3 (!) koffiezetapparaten: een voor filterkoffie, een Senseo apparaat en een Nespresso koffiemachine. Ook is er een  waterkoker en broodrooster aanwezig. En zijn - uiteraard - alle normaal voorkomende keukenspullen aanwezig. De woning beschikt tevens over een wasmachine.

En speciaal voor de kleintjes zijn er 2 setjes kinderservies en kinderbestek. En een kinderstoel en een babybedje.

De villa is voorzien van een flate screen kleurentelevisie met ontvangst van de meeste Nederlandse zenders, een dvd-speler, een radio met cd-speler en een docking station. En natuurlijk is er WIFI. Prima WIFI zelfs!

De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche met enorm veel water en een toilet. En een heerlijk neerklapbaar krukje in de douche..... echt genieten! Standaard gemonteerd is een haarfohn. Tevens is er in de hal een tweede toilet aanwezig.

Exterieur
Voor minder validen is de besloten tuin een groot pluspunt. Door de privacy kun je op een makkelijke manier gebruik maken van het zwembad. De toegang naar het zwembad is voorzien van een stevige leuning.

Het grote terras is voorzien van tuinmeubilair en twee ligbedden met kussens. Op het terras is het toegestaan om te barbecueën en die is natuurlijk ook aanwezig is in de villa.

 

Er staan 2 prima fietsen voor je klaar; een dames- en een herenfiets.

Deze villa en de 8 persoons Villa Sophora op nr. 53 liggen naast elkaar, gescheiden door een klein weggetje. Ideaal als je met 2 gezinnen van deze heerlijke omgeving wilt genieten!

 


 SPECIALE AANBIEDINGEN ....

 
    gratis zwembadverwarming t.w.v. € 140,- per     week!
    gratis gebruik www.golfdessablesolonnes.com voor 2 personen (ma-vr).
www.accacia.nl | p.klaver@planet.nl