De vakantie van je leven... een droom in Frankrijk
Home
Wij over onszelf
Super Huizen!
Villa Acacia 6 pers
Slideshow 6 persoons
Rolstoel aanpassing
Slideshow aanpassing
Villa Sophora 8 pers
Slideshow 8 persoons
Faciliteiten Park
Slideshow faciliteit
Omgeving
Slideshow Omgeving
Plattegrond park
PRIJZEN EN PERIODES
Boekingsformulier
Algemene voorwaarden
Sitemap

 

 

Wij zijn Gerda en Piet Klaver, 60-ers en wonen in Zuid Scharwoude een dorpje boven Alkmaar in NH. In 2005 betrokken we onze eerste vakantiebungalow, de 8 persoons villa Sophora. En dat beviel zo goed dat toen we de mogelijkheid kregen om het huis van de buurman te kopen dat ook spontaan hebben gedaan. Dat was in januari 2009 en dat was de 6 persoons villa Accacia.

 

Tijdens ons werkzaam leven waren wij autodealers voor de merken Honda, Mazda, Citroen en Jaguar. En ook een mooi autoschadebedrijf was onderdeel van onze groep. De laatste jaren hebben we besteed aan de vastgoedportefeuille welke in de loop der jaren was opgebouwd en sinds mei 2012 genieten we van ons pensioen.

 

Ons gezin bestaat uit 8 personen: onze kinderen Bjorn en Elke en hun partners Jose en Marco. En - heel belangrijk - de kleinkinderen Fenna van 9 en Stella van 4 jaar oud. Ja inderdaad, de allerleukste kleinkinderen die er zijn! 

 

De verhuur van de bungalows regelen we voor een belangrijk deel zelf. Klanten zoeken en optimaal bedienen zit ons immers in het bloed. Maar zodra de huurafspraak is gemaakt, wikkelt het park alle beslommeringen af: de definitieve huurovereenkomst, de sleutels, de financiële kanten, etc.

En mocht er - tegen alle verwachting in - toch iets te wensen zijn tijdens je verblijf..... de receptie van het park staat helemaal voor je klaar.

 

Zelf komen we regelmatig op het park. Zeker nu we meer tijd hebben. En we genieten ervan om bepaalde zaken zelf ter hand te nemen. We tuinieren graag en zijn handig in het onderhoud van de villa's. Ondanks dat beide woningen inmiddels een jaar of tien oud zijn, staan ze er "strak" bij! En dat valt op. Nog niet zo lang geleden zijn beide villa's opnieuw in de verf gezet (bi + bu).  Ook het interieur wordt regelmatig aangepast.

 

We zijn apetrots op onze bungalows en besteden er veel zorg aan. En we zijn ervan overtuigd dat je er een fantastische vakantie zult hebben!

 

Onder weg naar de vakantie van je leven en alvast heel veel vakantie-voorpret!

   

Gerda en Piet Klaver

 

SPECIALE AANBIEDINGEN ....

    gratis zwembadverwarming t.w.v. € 140,- per     week!
    gratis gebruik www.golfdessablesolonnes.com voor 2 personen      (ma-vr).
www.accacia.nl | p.klaver@planet.nl